ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΒΙΟ.ΜΕ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΒΙΟ.ΜΕ.
Ο κοινωνικός χώρος για την ελευθερία Μικρόπολις συνυπογράφει το ψήφισμα αλληλεγγύης και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων της Βιο.Με., οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την εξωπραγματική αίτηση της συνδίκου της υπόθεσης, να οριστεί ως προσωρινή διοίκηση η παραιτηθείσα εργοδοσία!
Η εργοδοσία, που όχι μόνο εγκατέλειψε το εργοστάσιο, αλλά έχει καταδικαστεί σε 126 μήνες φυλάκισης συνολικά για χρέη προς τους εργαζόμενους, επιδιώκει να επιστρέψει στο εργοστάσιο με σκοπό να το οδηγήσει σε πτώχευση, προκειμένου να απεμπλακεί από τις υποχρεώσεις και τα χρέη, που η ίδια δημιούργησε.
Ως κοινωνικός χώρος για την ελευθερία, από την πρώτη στιγμή στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών της Βιο.Με, οι οποίοι με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και με πρόταγμα την αυτοδιαχείριση, κατάφεραν να καταστήσουν δυνατό έναν άλλον δρόμο εργασίας, απαλλαγμένο από σχέσεις εξουσίας.

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Βιο.Με.
Όλοι στο πλευρό τους στο δικαστήριο στις 8 Ιουλίου
Να μην επιτρέψουμε την επιστροφή της πρώην εργοδοσίας στη Βιο.Με., που μόνο σκοπό έχει να δώσει τέλος στο ζωντανό εγχείρημα των εργαζομένων!

Κοινωνικός Χώρος για την Ελευθερία Μικρόπολις