Πρόσκληση στο διήμερο Κάνναβης 28/29-11-2015

79 χρόνια είναι αρκετά, δίνουμε τέλος στην ποινικοποίηση της κάνναβης

Δεν νοείται στον 21ο αιώνα να έχουμε απαγορευμένο ένα φυτό. Είναι παράλογο από όπου και αν το πιάσεις. Η πολιτεία θέλει να μας το παίξει προστάτης και να ελέγξει τη ζωή μας ορίζοντας πως θα διαχειριστούμε το σώμα μας, αυτές όμως είναι χουντικές δοξασίες κι εμείς δηλώνουμε απλά ότι είμαστε ενήλικες και αποφασίζουμε εμείς τι θα κάνουμε στο σώμα μας, και όχι κάποιος κυβερνήτης.

Για να δώσουμε λοιπόν ένα τέλος σε αυτό τον παραλογισμό, συνεχίζουμε τις δράσεις μας με το διήμερο για την Κάνναβη που θα διεξαχθεί στο “μικρόπολις” στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου.



Θα υπάρξουν τέσσερις θεματικές ενότητες:

Η πρώτη θεματική ενότητα θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 12:00 και ασχολείται με την ιατρική και ψυχαγωγική κάνναβη. Η δεύτερη, στις 16:00 με την καλλιέργεια κάνναβης, την κουλτούρα και αστικούς μύθους.

Την Κυριακή στις 12:00 θα συνεχίσουμε με την τρίτη ενότητα πάνω στην οικονομία της κάνναβης και τη διεθνή κατάσταση σε σχέση με την κάνναβη και η τέταρτη που θα κλείσει και το διήμερο θα ασχοληθεί με Κοινωνικές Λέσχες Κάνναβης, την πολιτική και τον ακτιβισμό και θα ξεκινήσει στις 16:00 την Κυριακή απόγευμα.

Προσκαλούμε όλες και όλους που θέλουν να ενημερωθούν πάνω στην κάνναβη να προσέλθουν, να ρωτήσουν, και πάνω από όλα όλοι μαζί να σπάσουμε το φόβο.


Πρώτη κοινωνική λέσχη Κάνναβης Θεσσαλονίκης