lgbtiq πάρτι ενίσχυσης του κινήματος στις Σκουριές
την Παρασκευή 6 Νοέμβρη μετά τις 9 το βράδυ στο Μικρόπολις

Στις 23 Αυγούστου η συντρόφισσα Γεωργία Καρακωνσταντινίδου, ενεργό μέλος της Rainbow Attack, είχε την ατυχία να βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομικής καταστολής στη Χαλκιδική, μετά τη μεγάλη διαδήλωση στις Σκουριές ενάντια στις αυθαιρεσίες της Eldorado Gold.
Με το πέρας της διαδήλωσης, αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να χτυπήσουν τον κόσμο που ανέβαινε στα λεωφορεία για Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και η Γεωργία, την οποία τράβηξε βίαια ασφαλίτης της ΕΛΑΣ, την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά του λεωφορείου, και την εκσφενδόνισε στο έδαφος,  προκαλώντας της βαρύτατο κάταγμα στο αριστερό γόνατο.

Δεν μας προκαλεί έκπληξη ούτε το γεγονός της εμμονικής υπεράσπισης από τις αρχές μιας τέτοιας καταστροφικής «επένδυσης» στη Χαλκιδική ούτε η σφοδρότητα της αστυνομικής βίας εναντίον διαδηλωτών. Το «δίκιο των αφεντικών» και των πληρωμένων αυλικών του Μπόμπολα και κολάκων της Eldorado, εκπληρώνεται μόνο υπό ένα καθεστώς καταστολής όλων όσοι υψώνουν το ανάστημά τους ενάντια στην καταστροφή του τόπου τους.
Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους ένστολους ταγούς των αφεντικών ότι χέρια που βάφονται με αίμα δεν ξεβάφονται εύκολα και ότι τίποτα δεν ξεχνιέται. Να μην ξεχνάνε ότι η τρομοκρατία τους ποτέ δεν κατάφερε να πτοήσει κανέναν με δυνατό φρόνημα, κανέναν με βαθιά πίστη απέναντι στα ιδανικά του αγώνα για γη και ελευθερία. Η Γεωργία ανήκει σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων και σύντομα θα την ξαναβρούνε πάλι απέναντί τους, όπως και όλες, όλ* και όλους μας.
Θετικό είναι ότι μετά από μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, η συντρόφισσα πέρασε αρκετές βδομάδες σε κέντρο αποθεραπείας, ενώ τώρα πια περπατάει με «π». Στα αρνητικά, το γεγονός ότι θα περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα, μέχρι να περπατήσει κανονικά, αλλά και το δυσβάσταχτο κόστος της αποθεραπείας, το οποίο ανέλαβαν να το αποπληρώσουν οι επιτροπές αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Οι επιτροπές όμως έχουν επωμιστεί και το επίσης τεράστιο κόστος των δικαστικών εξόδων για τους συλληφθέντες της ίδιας πορείας ...
Σε αυτό το πλαίσιο, η Rainbow Attack σάς καλεί σε lgbtiq πάρτι οικονομικής ενίσχυσης των επιτροπών ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, την Παρασκευή 6 Νοέμβρη στο Μικρόπολις, Βενιζέλου και Βασιλέως Ηρακλείου 18, Θεσσαλονίκη. Όταν ο νεοφιλελευθερισμός και ο νεοσυντηρητισμός επιβάλλονται στην κοινωνία ως μονόδρομος (ΤΙΝΑ), η μόνη νικηφόρα απάντηση μπορεί να είναι η αλληλεγγύη ανάμεσα στα κινήματα!
Σκουριές - Θεσσαλονίκη - Stonewall - Λισαβώνα,
όλα τα κινήματα στο δρόμο του αγώνα!

Rainbow Attack – Πολύχρωμη Αντεπίθεση