Ενημέρωση-Συνάντηση για αλληλεγγύη στη FAU

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 στις 19:00 στον κοινωνικό χώρο για την ελευθερία Μικρόπολις θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για αλληλεγγύη στη FAU.

Στις 5 του Γενάρη υπήρξε επιβεβαίωση της δικαστικής απόφασης η οποία απαγορεύει στη FAU Βερολίνου να αποκαλεί τον εαυτό της "συνδικάτο" ή "συνδικάτο βάσης". Με προηγούμενη απόφαση, της έχει ήδη απαγορευτεί να αναλάβει αγωνιστική συνδικαλιστική δράση.
Η δικαστική επίθεση ενάντια στις συνδικαλιστικές ελευθερίες είναι αποτέλεσμα ενός εργασιακού αγώνα ανάμεσα στη FAU και τους εργαζόμενους του κινηματογράφου Babylon από τη μία και τη διεύθυνση αυτού από την άλλη.
Η FAU πιστεύει ότι είναι δουλειά δικιά μας, των εργατών και μόνο αυτών, να επιλέγουμε αλλά και να προσδιορίζουμε τι σημαίνει συνδικάτο .
Το πιο δυνατό μας όπλο είναι η πλατιά και πέρα από κάθε σύνορο αλληλεγγύη.

Η FAU Βερολίνου καλεί όλες τις συγγενείς και φιλικές προς αυτήν οργανώσεις, όλους τους ανήσυχους συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες, τους φίλους και τις φίλες μας , τους συντρόφους και τις συντρόφισσες ώστε να συμμετάσχουν σε μια κοινή, διεθνή κινητοποίηση στις 29/01.

Διοργάνωση: Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης & Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Θεσσαλονίκης