Διοργάνωση συναυλιών στο Μικρόπολις

H διοργάνωση των συναυλιών στον Κοινωνικό Χώρο για την Ελευθερία Μικρόπολις είναι πλέον ευθύνη της μουσικής ομάδας του Μικρόπολις.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιο συγκρότημα επιθυμεί να παίξει στο Μικρόπολις, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη μουσική ομάδα, είτε στη συνέλευσή της, που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 9μμ, είτε στέλνοντας μήνυμα στο email της ομάδας, musicgroup@mikropolis.gr, ή στο myspace του Μικρόπολις.

Ως προς την επιλογή των συγκροτημάτων, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι δε γίνεται βάσει κριτηρίων της όποιας αισθητικής μας, αλλά φροντίζοντας έτσι ώστε:
α) ο στίχος των συγκροτημάτων να μην εκφράζει εθνικιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ομοφοβικές ιδέες
β) μέσα σε κάθε μήνα να υπάρχει μια πολυμορφία στα μουσικά στυλ, χωρίς να δίνουμε βάρος σε κάποιο συγκεκριμένο.
Επιπλέον, προσπαθούμε να δίνουμε προτεραιότητα σε όσα συγκροτήματα δεν έχουν παίξει ακόμη στο Μικρόπολις.

Τέλος, προκειμένου να μπορούμε εγκαίρως να προσδιορίσουμε το πρόγραμμα των συναυλιών κάθε μήνα, θα θέλαμε τα συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να παίξουν κατά τη διάρκεια ενός μήνα να έρχονται σε επαφή μαζί μας μεταξύ 1 και 10 του προηγούμενου από αυτόν μήνα.

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι το Μικρόπολις είναι ένας αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος (και όχι κάποιο μπαρ ή συναυλιάδικο), ότι σε καμία από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί δεν υπάρχουν εισιτήρια και ότι όλες οι δραστηριότητές του έχουν εθελοντική και αντιεμπορευματική βάση, κάτι που σημαίνει ότι κανείς δεν έχει κάποιου τύπου έσοδο από αυτές, αλλά αντίθετα, οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αποσκοπεί αποκλειστικά στη συντήρηση και ανάπτυξη του χώρου και των δραστηριοτήτων του. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση και τα χαρακτηριστικά των Κοινωνικού Χώρου για την Ελευθερία Μικρόπολις, μπορείτε να βρείτε στο κείμενο παρουσίασης του Μικρόπολις.

Μουσική ομάδα στο Μικρόπολις