έχουμε πόλεμο

Έχουμε πόλεμο




06-04-12



Μετά τη δημόσια αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα και τα πογκρόμ κατά των μεταναστών σε όλη την Ελλάδα, τα ανδρείκελα της αστυνομίας δεν δίστασαν για άλλη μια φορά να επιδείξουν τα πιο απάνθρωπα δολοφονικά τους ένστικτα με σκοπό να διαφυλάξουν ό,τι απέμεινε από το σάπιο χρεωκοπημένο κοινοβουλευτικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Την κρατική καταστολή, το πιο σκληρό προσωπείο της εξουσίας για όποιον δεν συμφωνεί, για όποιον αντιστέκεται στο μνημόνιο της εξαθλίωσης, στην παράταση του συμβολαίου του καπιταλισμού στην Ελλάδα.

Στο στόχαστρο της βίας της εξουσίας βρέθηκαν για άλλη μια φορά εκτός από τους διαδηλωτές και οι εκπρόσωποι του τύπου, αυτοί που καθημερινά αντικρύζουν την πραγματικότητα του πολέμου που βιώνει η κοινωνία, γνωρίζουν την αλήθεια για το έγκλημα που συντελείται εις βάρος της, προσπαθώντας να το απαθανατίσουν και να το διαδώσουν σε όλο τον κόσμο. Αυτοί που δεν τάσσονται στην ίδια πλευρά με τους τηλεαστέρες της υποκρισίας και τους εντολοδόχους της εξουσίας για να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας και να την αποκοιμήσουν στον αργό θάνατο της απελπισίας και της απόγνωσης.

Την Πέμπτη 5 Απριλίου, ένστολος δολοφόνος του κράτους μετά από συγκέντρωση στο Σύνταγμα δε δίστασε να χτυπήσει πισώπλατα δύο φορές με γκλομπ στο κεφάλι τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριο Λώλο, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως η είδηση βρίσκεται υπό διωγμόν.

Το κράτος και οι δολοφόνοι του δεν θέλουν αυτόπτες μάρτυρες στα εγκλήματά τους.





ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ