Κυριακή 16/12 γιορτάζουμε 2 χρόνια συμμετοχή της δράσης για την άγρια ζωήστο Μικρόπολις

Κυριακή 16/12 εκδήλωση της Δράσης για την άγρια ζωή για τα 2 χρόνια συμμετοχή στο Μικρόπολις


Κάτι γίνεται εδώ...

2 χρόνια στο Μικρόπολις, 3 χρόνια "Δράση", 20+ χρόνια στην περίθαλψη άγριων ζώων

Η Δράση για την Άγρια Ζωή ασχολείται με την περίθαλψη τραυματισμένων, άρρωστων ή εξαντλημένων άγριων ζώων που βρίσκουν συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Τα ζώα όταν κριθεί ότι είναι απελευθερώσιμα επανεντάσσονται στο φυσικό περιβάλλον, ενώ για όσα διαπιστωθεί ότι απαιτείται μακροχρόνια θεραπεία αποστέλλονται στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) στην Αίγινα.
Η Δράση για την Άγρια Ζωή αν και έλαβε νομική υπόσταση ως σωματείο πριν από μόλις τρία χρόνια, πολλά από τα μέλη της ασχολούνται με την περίθαλψη άγριων ζώων ακόμα και για πάνω από 20 έτη, δραστηριοποιούμενα στην ομάδα που διατηρούσε μέχρι πρότινος το ΕΚΠΑΖ στη Θεσσαλονίκη.

Τα τελευταία 2 χρόνια στεγαζόμαστε στο Μικρόπολις με πάνω από 2400 εισαγωγές άγριων ζώων και παράλληλα δεκάδες δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και συμμετοχές σε εκδηλώσεις.  Χάρη στη συλλογική οργάνωση και λειτουργία συνεχίζουμε, κόντρα στο κλίμα της εποχής, να υπερασπιζόμαστε το περιβάλλον.

Την Κυριακή 16 Δεκέμβρη γιορτάζουμε και θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτή τη γιορτή με όλους όσους μας έχετε στηρίξει τόσο καιρό αλλά και με όσους επιθυμείτε να μας γνωρίσετε και να μάθετε για τις δράσεις μας.

Το πρόγραμμα της γιορτής:

12:00 - 14:00 στον μικρότοπο (1ος όροφος) με περιβαλλοντικό παιχνίδι για παιδιά 3-8 ετών
Τα παιδιά
19:00-20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων (2ος όροφος) έχουμε συζήτηση με θέμα: Οι επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού στην πανίδα της βόρειας Χαλκιδικής. Ομιλητές είναι η Πετρίδου Μαρία, ερευνήτρια της Καλλιστώ, και μέλος του συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία
21:00 στο μπαρ, προβολή video της δράσης με συνοδεία του μουσικού σχήματος «Αρχάος» και φυσικά ΠΑΡΤΥ

Σας περιμένουμε όλους γιατί η δράση μας στηρίζεται σε εσάς!