Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ημέρα άμεσης διάθεσης στο μικροπρατήριο.

Προ παραγγελίες εσπεριδοειδών, κρασιού  & τσίπουρου Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ημέρα άμεσης διάθεσης στο μικροπρατήριο.


Την Κυριακή 23/12 θα διατίθενται μέσω προ-παραγγελιών στο μικροπρατήριο για 2η φορά πορτοκάλια, μανταρίνια και λεμόνια και τα σαγκουίνια και γκρέιπφρουτ που δεν υπήρχαν την προηγούμενη φορά μαζί με κρασί και τσίπουρο όλα οικολογικής καλλιέργειας .
Εσπεριδοειδή: 
  1. Πορτοκάλια ( ναβαλίνες & μέρλιν ) 1 €/ 1 κιλό 
  2. Λεμόνια 1.10 € / 1 κιλό 
  3. Μανταρίνια 1.10 € / 1 κιλό 
  4. Σαγκουίνια 1.20 € / 1 κιλό 
  5.  Γκειπφρουτ 1/20 € / 1 κιλό
Τσίπουρο & Κρασί ξηρό οικολογικό τριποίκιλλο ( μοσχατο -μερλοτ -ξινόμαυρο )
  1. Ασκός συσκευασία 5 λίτρων / 12.5 €
  2. Μπουκάλι 750ml / 3 €
  3. Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο με αρώματα φρούτων μπουκάλι 500ml / 4 €  
Οι προπαραγγελίες γίνονται μέσω email, ή στο τηλέφωνο του μικροπρατηρίου ή απευθείας στον χώρο του.
  
Λίγα λόγια για τις "ημέρες διάθεσης"

Συνεργαζόμαστε καταναλωτές και  παραγωγοί μαζί για ποιότητα και δίκαιη τιμή στην τροφή και την επίτευξη της αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας και της οικολογικής γεωργίας.


Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πραγματοποιήσαμε στο χώρο του μικροπρατηρίου την προηγούμενη Παρασκευή ημέρα άμεσης διάθεσης εσπεριδοειδών. Μετά την διάθεση βιολογικού λαδιού από την Κρήτη ήταν η δεύτερη φορά που πραγματοποιούμε τέτοια δράση και νιώθουμε χαρά από την ανταπόκριση και συμμετοχή των αποκαταναλωτών που στελεχώνουν και στηρίζουν την Συντροφία και των παραγωγών που συνεργάζονται στο εγχείρημα μας.
3Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της Συντροφίας δηλώσαμε ότι αγωνιζόμαστε για την αλλαγή της «κυρίαρχης καταναλωτικής συνείδησης» και του σημερινού τρόπου συμβατικής καλλιέργειας στην κατεύθυνση μιας υπεύθυνης προς το κοινωνικό σύνολο, υγιεινής και οικολογικής αγροτικής οικονομίας η οποία θα στηρίζει και θα στηρίζεται από ένα εξίσου υπεύθυνο, αυτόνομο και χειραφετημένο καταναλωτικό κίνημα. Αυτές οι «ημέρες διάθεσης» πιστεύουμε ότι εκτός από το άμεσο πρακτικό τους αποτέλεσμα ( καλής και φθηνής τροφής ) συμβάλουν και προς την κατεύθυνση αυτού του σκοπού.
Στη ημέρα διάθεσης των εσπεριδοειδών διατέθηκαν συνολικά 500 κιλά πορτοκάλια, μανταρίνια και λεμόνια. Λόγω αυτής της συμμετοχής το εγχείρημα αυτό θα επαναληφθεί με τον ίδιο τρόπο προπαραγγελιών την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ξανά για τα παραπάνω εσπεριδοειδή αλλά και επιπλέον για γκρέιπφρουτ και σαγκουίνια και καθώς για πρώτη φορά για οικολογικό κόκκινο ξηρό κρασί από παραγωγό της Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στην συνέλευση της Συντροφίας.

Επικοινωνία  μικροπρατηριο συντροφια
 κάθε μέρα | 12:00 - 20:00
@micropolis: Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου 18,
                        54624 Θεσσαλονίκη
         emailinfo@micropratirio.gr
                tel: 2310 261290
http://www.micropratirio.gr/