30/11/09 Ανοιχτή συνέλευση για τον Δεκέμβρη

Μετά την πορεία της 17 Νοεμβρίου δημιουργήθηκε στον κοινωνικό χώρο για την ελευθερία Μικρόπολις Ανοιχτή συνέλευση για την παρουσία μας στις 6 Δεκέμβρη.


Τον περσινό Δεκέμβρη αποτελέσαμε κομμάτι του κόσμου αυτού που διέρρηξε με την δυναμική και τη μαζικότητα του στο δρόμο, στις καταλήψεις, στις συνελεύσεις την ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας της εξουσίας. Συνεχίζουμε οικοδομώντας καθημερινά στιγμές ελευθερίας από το μέλλον, δομές άμεσης δράσης και άμεσης δημοκρατίας.


Η συνέλευση που υπάρχει εδώ και δυο εβδομάδες ανέδειξε το προβληματισμό και την συζήτηση για τον περσινό Δεκέμβρη και όσα μέχρι σήμερα επακολούθησαν. Αποφασίσαμε να δράσουμε ανοιχτά απευθυνόμενοι στην κοινωνία, απευθυνόμενοι σε όσους αντιστέκονται ώστε να μην επιτρέψουμε στην εξουσία να διαστρεβλώσει το πολιτικό πρόταγμα που ανέδειξε η περσινή εξέγερση και να επιβάλει το δικό της.


Για τις δράσεις, για το περιεχόμενο των κειμένων, για τις πορείες αλλά κυρίως για να μιλήσουμε και να ακούσουμε ο ένας τον άλλο σας καλούμε τη Δευτέρα 30/11 στις 8.00μμ στο Μικρόπολις Βενιζέλου & Β.Ηρακλείου 18.


Ανοιχτή συνέλευση για τον Δεκέμβρη